You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Evaluatie (Trofee de Beiaard)

Zeer duidelijk en perfect aangebrachte bewegwijzering (grote zwarte vette pijl met dito gele achtergrond en het blauwe logo en de naam van Willems Veranda’s). Dit perfecte kleurencontrast was bijzonder gunstig voor de zichtbaarheid. De moeilijkheidsgraad van alle parcours, die voornamelijk in een rustige en landelijke omgeving hun verloop kenden, kan worden samengevat als  licht tot sterk golvend. Iedere deelnemer kon genieten van een verzorgde, maar vooral zeer uitgebreide bevoorrading, op niveau label plus”.

Na de inspanning profiteerden meerdere wielertoeristen van de gratis  “Special De Rijck” om tegelijkertijd na te praten over het verloop van deze uiterst goed georganiseerde en uitdagende tochten. Op zuiver technisch vlak bereikten de Wijngaardvrienden het maximum haalbare. Zo werden er seingevers/kruispuntbegeleiders, 22 in totaal, ingezet om de toeristen veilig te begeleiden aan verkeersgevaarlijke plaatsen. Indien perfectie bestaat was hun fietsevenement daar een zeer sterke benadering van. De organisaties van zowel zaterdag 2 als zondag 3 mei behaalden een zeer hoogstaand niveau. 

De zeer talrijke door de club ingezette medewerkers (een 70-tal) hebben, zonder onderscheid, de gerichte opdracht die hen werd toebedeeld met heel veel enthousiasme, gedrevenheid en inzet uitgevoerd.

Voormelde beschouwingen laten dan ook toe te besluiten dat de Wijngaardvrienden en Willems Veranda’s  de zeer hoge verwachtingen met verve hebben ingelost. Het staat onomstotelijk vast dat zij een hoge kwaliteitsvolle organisatie hebben bewerkstelligd. De bijzonder talrijke opkomst, vooral op zaterdag, betekende voor de organisatoren een uiterst verdiende waardering voor het gepresteerde werk.

- Evaluatie door de heer Willy Scheirlinck -