You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Willems Veranda's Classic

De Willems Veranda's Classic is aan zijn 5e uitgave toe. De winter is pas voorbij en we maken ons klaar voor de lente. En wie lente zegt, zegt een nieuw fietsseizoen. Daarom willen we jullie warm maken voor de Willems Veranda's classic op zaterdag 6 mei en de Willems-cyclotochten op zondag 7 mei 2017.

Een verjaardag van een geliefde kan je al eens vergeten, maar de Willems Veranda's Classic vergeten, dat is onmogelijk. Ook nu weer staat onze tweedaagse fietstocht op de classic-kalender van Wielerbond Vlaanderen. De classic vindt plaats in samenwerking met Willems Veranda’s, Cycling Vlaanderen, Gemeente Herzele, LM Classics en vzw WTC De Wijngaardvrienden Herzele.

Wij zijn alvast klaar voor een aangename 5e editie, u ook? Of de weergoden ons gunstig gestemd zullen zijn, is nog koffiedik kijken. Wij hopen alvast op een stralend zonnetje! Is ze toch niet van de partij? Dan is er nog altijd aangepaste kledij om ons te beschermen. Het zou doodzonde zijn mocht u passen bij slecht weer, want dan mist u een prachtevenement. De echten zullen er zeker zijn, daar hoort u toch ook bij? Afspraak op 6 en 7 mei 2017!

Het evenement is een waar feest van wegfietstochten & VTT-tochten, muziek, randanimatie en regionale toeristische attracties.

Als poort naar de Vlaamse Ardennen is Herzele zowat de bakermat van de fietssport. Dankzij de fietstochten maakt u aangenaam kennis met deze zeer aantrekkelijke toeristische streek. De deelnemers ontdekken de glooiingen van de Vlaamse Ardennen, de schilderachtige, smalle wegen en valleien van de Zwalmstreek en de pracht van de Denderstreek.

Aanwezige bekende renners: Wout van Aert, Niels Albert, Lucien Van Impe, , Nick Nuyens, Stijn Devolder, het Willems Cycling Team (o.a. Timothy Dupont) ...

Speel mee met de tombola op zaterdag 6 mei en maak kans op leuke prijzen!

Alle deelnemers die hun inschrijvingsformulier behoorlijk invullen komen in aanmerking voor de prachtige prijzen. U hoeft niet aanwezig te zijn op de trekking, want alle winnaars ontvangen een mail. Vul uw inschrijvingsformulier dus volledig en leesbaar in!

Daarnaast zijn er nog een 50-tal andere waardevolle prijzen, o.a. een microgolfoven, 6 pakketten Herzeels streekbier Arend De Ryck.

De tombola is enkel geldig op zaterdag 6 mei tijdens de ‘Willems Veranda’s Classic'.

Win een fiets, brunches en weekendverblijven!

  • Een Ridley Orion racefiets
  • 5 brunches voor 2 personen in Hotel Holiday Inn (Gent)
  • 2 weekendverblijven voor 2 personen (1 overnachting met ontbijt) in Hotel Holiday Inn (Gent)

Willems Veranda’s Classic opgenomen in de LM-Classics!

Fiets mee in de LM-Classics!

Rij de komende maanden mee in de LM-Classics, acht uitgelezen tochten voor wielertoeristen. De Belgische wielerbond en de plaatselijke organiserende clubs staan garant voor kwaliteitsvolle parcours, voldoende bevoorrading, parking, douches ... Zowel leden van de Liberale Mutualiteit als andere wielertoeristen zijn van harte welkom!

De LM-Classics zijn in 2017 aan hun zesde uitgave toe. LM-Classics 2017 belooft opnieuw groter en prestigieuzer te worden dan de vorige edities. Dit jaar kan je vanaf 6 mei (Willems Veranda’s Classic) aan maar liefst 8 proeven deelnemen.

Wat trainingskilometers bijeen rijden in afwachting van de LM- Classic 2017 kan nooit kwaad. Op zaterdag 6 mei beginnen we eraan met de Willems Veranda’s Classic in Herzele.

Dit jaar kunnen trouwe deelnemers aan de LM-Classics een prachtige Ridley Orion koersfiets winnen, compleet met afmontage Shimano Ultegra.

Hoe maakt u kans?

Door deel te nemen aan drie van de acht LM-Classics en je afgestempelde deelnemingsformulier tijdig terug te sturen. Als laureaat ontvang je dan naar keuze een LM-wielertrui, koersbroek of handschoenen + sokken.

Info op www.lm-classics.com